dialízis központok

Dialízis központok elérhetőségei az országban

Dialízis központok elérhetőségei az országban.

Bővebben

ha a vese beteg...

vese működése, veseelégtelenség

A vese a kiválasztás szerve, amelynek működése feltétlenül szükséges az életünk fenntartásához. Minden embernek két veséje van, amelyek hátul a gerinc két oldalán...

Bővebben

vesevilág magazin

Vesevilág magazin pdf-ben

A Vesevilág magazinunk 1988 óta rendszeresen, az anyagi lehetőségeinktől függően évente 2-6 alkalommal jelenik meg.

Bővebben

utazás, üdülés

utazás, üdülés veseelégtelenség esetén

Kikapcsolódásra, alkalmanként egy kis környezetváltozásra mindenkinek szüksége van, függetlenül egészségi állapotától.

Bővebben

alapítványaink

Magyar Vesebetegekért Alapítvány, Vesevilág Alapítvány

A VORSZ bizonyos tevékenységének javítása érdekében alpítványokat hozott létre. Az alapítványok humán és anyagi erőforrásokkal segítik szövetségünket az alábbi területeken...

Bővebben

hasznos helyek, linkek

életmóddal, betegséggel, kezeléssel kapcsolatos információk vesebetegeknek

Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a hasznos helyeket és internetes oldalakat, ahol életmódjával, betegségével, kezelésével kapcsolatos információkat beszerezheti.

Bővebben
Iratkozzon fel HÍRLEVÉL szolgáltatásunkra!

Vese hírek

EDTNA/ERCA Nemzetközi konferencia 2016

2016-10-05 00:00:00

A nefrológia területén dolgozó nővérek európai szövetsége az EDTNA/ERCA a 2016. évi konferenciáját és közgyűlését a spanyolországi Valenviában tartotta szeptember 17-20 között. A nemzetközi seregszemle sikeréhez a magyar nővérek is jelentősen hozzájárultak.

A tudomány közszolgája lett a szeletelt asszony

2015-10-27 00:00:00

Elkészült egy 5000 szeletre vágott női test digitális rekonstrukciója, és a virtuális asszonyon bárki végezhet orvosi kísérleteket, akár a laptopjáról is. Milyen tudományos lehetőségeket rejt az USA kormánya által támogatott projekt?

Szabad választás a betegszállításban.

2013-01-21 00:00:00

A 2012/3 lapszámunkban írtunk a betegszállitásról "Szabad választást a betegszállításban is" címmel. A REN-DEPO Egészségügyi, Kereskedelmi és Szakipari Szolgáltató Bt. kérésére az OEP velünk megegyezően foglalt állást ebben az ügyben

Balog: Az egészségügy a bizalmatlansággal halálra van ítélve

2012-05-17 00:00:00

Nemzeti vagyonleltárt hoz létre az egészségügyben az Emberi Erőforrások Minisztériuma. Balog Zoltán miniszter az InfoRádió Aréna című műsorában azt mondta: kórházbezárások nélkül szeretnék a kapacitásokat úgy irányítani, hogy funkcióváltással a betegek talán távolabb, de a legoptimálisabb ellátást kapják meg.

Bemutatkozunk

Ezeken az oldalakon megismerkedhet tevékenységünkel, a Szövetség vezetőivel, szervezetünk legfontosabb dokumentumaival, a hazai és nemzetközi kapcsolatainkal, munkánk segítésének lehetőségeivel. Tekintettel arra, hogy (valószinűleg) egy robot folyamatosan értelmetlen bejegyzésekkel írja tele a hozzászólás rovatokat, a Ha a vese beteg ... és a Vesevilág menüpontokban a hozzászólás lehetőségét ideiglenesen felfüggesztjük. Kérjük, hogy megjegyzéseiket a vorsz@vorsz.hu email címre küldjék, ígérjük, feltesszük az oldalra.