Amennyiben szeretné munkánkat pénzadománnyal támogatni, kérjük, azt erre a bankszámlaszámra utalja:

OTP Bank 11703006-20044473



A B.Braun és a vesebetegek egyesületeinek Óév búcsúztatója

2017-12-09

A hagyományoknak megfelelően a B. Braun Avitum az idén is vendégül látta a centrumaihoz kötődő egyesületek képviselőit egy évvégi találkozóra a cég Aesculap Akadémiájának termeiben.

A hagyományoknak megfelelően a B. Braun Avitum az idén is vendégül látta a centrumaihoz kötődő egyesületek képviselőit egy évvégi találkozóra a cég Aesculap Akadémiájának termeiben. A találkozón a B.Braun részéről Horn Péter vezérigazgató, a vesebetegek képviseletében Ádám Aurél a Vesebetegek Egyesületeinek Országos Szövetsége ismertette az elmúlt év legfontosabb eseményeit. Ezt követően került sor a Virga Ágnes emlékplakett átadására, amit minden évben a dolgozók által megszavazott legjobb nővér kap. Az idei díjazott Staudt Szilvia székesfehérvári nővér lett.

A protokoll események után a finomabbnál finomabb ételek fogyasztásával vette kezdetét a kötetlen beszélgetés, ahol a betegek és a cég dolgozói megbeszélhették örömeiket, gondjaikat, átadhatták ötleteiket. A társaság, annak ellenére, hogy a többség vidékről jött, csak késő délután kezdett elszivárogni.

 

       

                  Horn Péter vezérigazgató                                              Ádám Aurél VORSZ elnök                                        Prof. Dr. Kiss István orvosigazgató

 

 

     

     Horn Péter és Staudt Szilvia, a Virga Ágnes emlékplakett tulajdonosa                                                           Betegek, B.Braun dolgozók

 

 

 

   

 A résztvevők egy-egy csoportja

 

 

  A betegek egy csoportja

 

 

 

 

resztvevok.4-7647[1].png

 

 resztvevok.4-7647[1].png