Amennyiben szeretné munkánkat pénzadománnyal támogatni, kérjük, azt erre a bankszámlaszámra utalja:

OTP Bank 11703006-20044473Krónikus vesebetegek belföldi és külföldi utazási, üdülési lehetőségei

dializáltak üdüléseKikapcsolódásra, alkalmanként egy kis környezetváltozásra mindenkinek szüksége van, függetlenül egészségi állapotától. Ezt ma már a dializált vesebetegek is megtehetik belföldön és külföldön egyaránt. A dializált betegek anyagi lehetőségei az átlag lakossághoz képest szűkebbek, ezért keressük és közvetítjük a számukra is elérhető ajánlatokat. Az itt található információk, tanácsok, a lehetőségek ismertetése segítséget nyújthat ezek szervezéséhez.

 

Általános tájékoztató

Utazás, üdülés Magyarországon,

Utazás, üdülés az EU és EGT országaiban,

Utazás, üdülés az EU és EGT országain kívül

 

 

Hazai utazás, üdülés

 

 

Az itthoni és külföldi utazásokhoz, nyaraláshoz a hazai dialízis szolgáltatók nyújtanak segítséget.

Ilyen jellegű igénye esetén az Önt kezelő centrum személyzetéhez fordulhat, vagy az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet. 

Utazási lehetőségek külföldön

 

 

 

Dr. Mucaria Hemodialízis Központ Szicilía

CENTRO EMODIALISI DR. MUCARIA S.R.L.

Viale Europa 23 - 91019 - Valderice (TP) - Olaszország

 

A dialízis üdülések szervezésére szakosodott Dr. Mucaria központ tapasztalatának jóvoltából Ön nemcsak a magas színvonalú műveseellátást veheti igénybe, hanem egyúttal egy fantasztikus vakációt is eltölthet a varázslatos Szicilia szigetén Trapani és környékén. A dialízis centrum szakképzett csapata segítséget nyújt a dialíziskezelésekkel összekötött üdülések megszervezésében és lebonyolításában: A hotelfoglalásról és az Ön számára ideális szállásról központunk gondoskodik.

 

Kapcsolattartó: Molnár Andrea, elérhetőség magyar nyelven (ha nem veszi fel, küldjön SMS-t, visszahív): +39-331 459 8775

E-mail elérési lehetőség szintén magyar nyelven: andiadrienne@gmail.com

 

 

2019. évi ajánlat december 31-ig

     

 

 

Ha családdal vagy több személlyel utazik, a vendégekért (kisérőkért) fizetendő díjakat itt tekintheti meg.

Fontos tudni, hogy a kísérők száma mindig az adott időpontban jelen levők számát jelenti (a dializáltat betegen felül).

Példa: ha egy kísérővel megy, s a kísérő személye az ott tartozkodása alatt változik, az változatlanul egy kisérőt jelent. S ez igaz a további kísérőkre is. 

 

 

A 2017 decemberében elindított booknowmed igazi megoldás a fogyasztók és a betegek számára, akik orvosi célból kívánnak utazni, és versenyképes árú, személyre szabott, magas színvonalú szolgáltatásokat keresnek.

A booknowmed összekapcsolja az gyógyászati céllal utazókat a világ legjobb klinikáinak és kórházainak legnagyobb választékával.

A foglalásirendszert kifejezetten úgy tervezték, hogy:

Egyszerűsítse az orvosi kezelések foglalási folyamatát, lehetővé téve, hogy a betegek a klinika aktuális rendelkezésre állása alapján valós időben foglalhassanak.

Lehetővé teszi a felhasználónak, hogy azonnali foglalást kérjen, vagy csak bizonyos kezelésekre kérjen hozzáférést.

Megengedi a felhasználónak, hogy ha a klinikának nincs időpontja, testreszabott kereséssel foglalják le a következő legjobb időpontot.

Virtus Vita Dialysis Holiday Experienc egy globális dialízis és utazás szervező, amely megvalósítja minden vesebeteg álmát:

biztonságos, stresszmentes és költséghatékony dialízises üdülést a világ bármely pontján.

„A Virtus Vita-nál tudatában vagyunk annak, hogy az élet tele van kihívásokkal, ami az egészségi gondokkal szembesülő emberek számára nehézség.

Mi igazán törődünk a betegek jóllétével, ezért arra törekszünk, hogy segítsük őket az akadályok leküzdésében az egyénre szabott, életet javító dialízis és utazási szolgáltatások révén.

 

 


További idegen nyelvű oldalak, amelyek utazásokkal foglakoznak

 


Global Dialysis (angol nyelvű oldal, de lehetséges gépi fordítás magyarra)

Nagyon jó dialízis centrum kereső. A keresőbe (jobb oldalon fenn) be kell írni a meglátogatandó helyet, majd egy google térképen megjeleníti az összes, kb 50 km távolságon belül található dialízis centrumot. Ezen belül kiemeli a 20 km-en belüli, könnyebben elérhető helyeket. Alatta részletes felsorolás a centrumok adataival. De ha részletesebb adatokat akarunk megtudni, regisztrálni kell, ami elég egyszerű folyamat, nem jár semmiféle kötelezettséggel. Általában elérhetők a centrumok weboldalai, ezzel a címek, telefonszámok, email elérhetőségek, kezelési módok, fertőzőtt betegek kezelésének lehetőségei, és hogy az EU kártya használható-e.
Tapasztalatunk szerint az utóbbi időben az oldal lelassult, a regisztráció nem működik!!


I.D.O. tourisme (francia oldal, a fentebbi Global Diaysis oldalhoz hasonló szolgáltatással, de lényegesen szűkebb kínálattal)


The NKF Holiday Pages (angol oldal, ez is főleg az angolok által preferált helyeket tartalmazza)

 

 

Ha ezen felül segítségre van szüksége, forduljon dialízis szolgáltatójához, vagy hozzánk az Kapcsolat menüpont alatt található címek valamelyikén.
Szívesen kapcsolatba lépünk bármelyik európai társszervezetünkkel a megfelelő dialízis központ megkeresése érdekében.