Amennyiben szeretné munkánkat pénzadománnyal támogatni, kérjük, azt erre a bankszámlaszámra utalja:

OTP Bank 11703006-20044473Utazás, üdülés Magyarországon

Magyarországon a dializált betegek bármelyik szolgáltató bármelyik dialízis állomásának szolgáltatását igénybe vehetik. Ez gyakorlatilag lehetőséget biztosít hosszabb-rövidebb tartózkodásra az ország bármely pontján. Természetesen a beteszállítás is ugyanígy rendelkezésre áll.

Az egyes dilaízis centrumok lekötöttsége időről-időre változik, ezért az utazás megtervezésekor időben fel kell venni a kapcsolatot a megcélzott centrum vezetőivel. Fontos tudni azt is, hogy nem minden centrum tud fogadni Hepatitis B vagy C betegeket, ilyen igény esetén erről is tájékozódni kell. A működö dialízis centrumok címei a Művese állomások menűpont alatt, vagy a szolgáltatók saját honlapjain megtalálhatók.

Magyarországon még nem elterjedt az Európában és a világ számos pontján található rendszer, hogy az üdülőhelyeken, hajókon levő szállodák szolgáltatásai között a dialízis kezelés is megtalálható. Ajánlataink olyan szálláshelyeket tartalmaznak, ahol a dialízis szolgáltatás helyben, vagy a közelben található, s ahol a vesebetegek részére kedvezményes árakkal állnak rendelkezésre.

Ajánlataink:

Patakpart kemping Diósjenő

Szállás konyhával, fürdőszobával felszerelt, 4 ágyas faházakban, napi költségük 3.000 Ft/fő/éjVasútegészségügyi Kft. hévizi intézete

Az aktuális árakat a a Kft. honlapján az üdülési lehetőségek között találja meg.