Amennyiben szeretné munkánkat pénzadománnyal támogatni, kérjük, azt erre a bankszámlaszámra utalja:

OTP Bank 11703006-20044473



Szicilíai nyaralási lehetőség dializáltak részére

Nyaralási lehetőségek az előző évihez hasonló feltételekkel

2018-04-04

A sziciliai DIALISI MUCARIA továbbra igen kedvező feltételekkel várja a magyar dializált betegeket a csodálatos szigeten eltöltendő rövidebb-hosszabb nyaralásra.

A Dialisi Mucaria dialízis centrum az idei évre is fenntartja rendkívüli ajánlatát a szicilíai nyaralásra. Szeretettel várják a napfényes Itáliába a magyar dializált vesebetegeket és kísérőjüket. A kedvezmény annál nagyobb, minél hosszabb a nyaralás időtartama. Három hónapos ott tartózkodás esetén a vendégnek (dializált és családtag) csak az ellátást kell fedezni, ami természetesen itthon is pénzbe kerül. A centrumokban Fresenius 5008-as gépekkel végzik  a művesekezelést képzett, udvarias személyzettel. Még előttünk az év, és a Sziciliában kellemes az ősz is, érdemes megfontolni ezt az ajándékszámba menő ajánlatot. A tavaly ott nyaraló vesebeteg beszámolóját a VESEVILÁG 2017/2 számában olvashatod.

 A részletek itt olvashatók.

 

 

A gépek előkészítése dialízisre.

 

dialízis centrum magyar nyelvű honlapja itt érhető el. Itt a lap alján megtalálható a magyarul beszélő kapcsolat (Molnár Andrea) telefonszáma is. Ha nem veszi fel, érdemes sms-t küldeni, mindenkit visszahív, és minden kérdésre választ ad.